Poitou-Charentes - Südländisches flair am Atlantik - Ferien in

, Clarice
4-25, 2013, 16:06 hr

Gezegend met verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden, werd Poitou-Charentes aanbevolen door de collectie van de Lonely Planet 'Best in Travel 2012' als een van de top 10 werelddelen om dit jaar te bezoeken. Of u nou met kinderen, uw partner of vrienden of met vrienden reist, Poitou-Charentes zal met haar schilderachtige landschappen, diverse historische monumenten en breed scala van activiteiten, uw meest gedurfde verwachtingen overtreffen!

Laat u charmeren door de Oude Haven van La Rochelle of de inspirerende kleurrijke dorpen van Ile de Re met hun unieke authenticiteit!( http://www.atlantische-kust-frankrijk.nl/nl/La-Rochelle-Ile- de-re ). Mis de gelegenheid niet om te genieten van de Franse gedistilleerde dranken tijdens uw bezoek aan de bekende Cognacstreek.
Houdt u van de natuur dan kunt u een kanotocht maken om de magie te ontdekken van het tweede grootste wetland in Frankrijk, wat ook wel “ “la Venise Verte genoemd wordt: “het Groene Venetië”.

Poitou-Charentes biedt voor elke leeftijd en smaak activiteiten aan: kinderen zullen opgewekt raken door het 4D avontuur te ervaren in Futuroscope, en u kunt verschillende watersporten beoefenen aan de Zuidelijke kust van Ile de Ré! Als u gewoon opzoek bent naar een ontspannen en rustige vakantie, dan kunt u zich laten verwennen in een van de spa-centra van La Roche-Posay, of in de zomer lekker zonnen op het strand van de Atlantische kust.
www.atlantische-kust-frankrijk.nl

react to this message in the forumsend a reaction directly to Clarice
back

React


The message you wish to react to:Subject (obligatorily, fill in the subject of your message)::


Message (obligatorily, maximum of 5000 characters):


Name (obligatorily):


Email address (if you fill in your email address, people are able to react directly, but your email address will not be visible on the site):


Let me know by email, when a reaction to this subject is posted.
Let me know by email, if a message has been posted in this forum (can be undone later).
I like to keep up with special offers and news about France, place my email address on the mailinglist of Franceforum.net.

  


back